018-14 49 01      Boka tid »

Uppsala spa & Skönhetsvård

Spakurer

Spa-kurer för blivande mamma

Blivande mamma

En härlig behandling för den blivande mamman!

Behandlingen börjar med en mild skrubb på hela kroppen, där efter får du njuta av en avkopplande applikation av en spänstgivande ekologisk kroppsolja. Under tiden du ligger inpackad får du njuta av en ansiktskur med ansiktsrengöring, mask och massage, inklusive akupressurmassage och hårbottensmassage.

80 min- 1295kr             Gäller som friskvård 


Ginger Renewal

Behandlingen startar med en kombination av naturliga saltmineraler och Ingefärans lindrande egenskaper i en uppfriskande kroppsskrubb. Därefter följer en avslappnande massage för rygg, nacke och axlar. Till detta används en varm Organic Ginger Body Oil och varma helande stenar. Sedan bäddas du in i en varm kokong. En lyxig fot och huvudmassage avslutar denna helkroppsbehandling.

80 min – 1295kr          Gäller som friskvård 


Lavendel Dream

Slappna av och dröm dig bort till ett lavendelfält under den provencalska solen. Låt dina sinnen oms lutas av ett hav av blå lavendel. Andas in doften av den vilda lavendeln och njut av den lugnande och balanserande kraften i den här upplyftande och föryngrande Spa–upplevelsen!

Upplevelsen börjar med mineraler kombinerade med lavendel i en stärkande helkroppsskrubb. Finn sedan näring och avkoppling i en varm helkroppsinpackning. Efter det masseras kroppen med Lavendel Body Spray. En hårbottenmassage ingår, och utförs med varm lavendelolja för den som vill. Under den avkopplande vilan kan du njuta av en akupressur där helande stenar renar din kropp och skapar balans mellan dina sinnen.

80 minuter – 1295 kr          Gäller som friskvård 


Sports Kur

En lyxig kur som består av tre delar. Kuren har utrensande egenskaper och passar mycket bra för de fysiskt aktiva!

Upplevelsen börjar med en inpackning med varm organisk Moor Mud lera som är mycket rik på mineraler och är bra mot trötta, ömma muskler och leder. Under inpackningen får du en avslappnande ansiktskur. Behandlingen avslutas med en härlig mineralrik kroppscrème och en aromaolja samt nack- och ryggmassage.

80 minuter – 1295 kr          Gäller som friskvård 


Thermal Kur

En lyxig kur som består av tre delar och har utrensande och avslappnande egenskaper!

Upplevelsen börjar med en inpackning med varm organisk Moor Mud lera som är mycket rik på mineraler och har peelande effekt på huden. Under inpackningen får du en avslappnande ansiktskur. Behandlingen avslutas med ett härligt mineralrikt bad samt massage med mineralrik kroppscrème och aromaolja.

80 min – 1295 kr          
Gäller som friskvård 


Kamomillkur

Unna dig en avslappnande upplevelse i form av denna fantastiska behandling i tre steg!

Upplevelsen börjar med en helkropps peeling som tar bort de torra cellerna, gör huden mjuk och len samt förbereder den för följande steg. Ett härligt örtbad som följer lugnar och återfuktar huden samt har en avslappnande effekt på sinnena. Medan du njuter av badet får du en avslappnande ansiktskur. Kuren avslutas med en helkroppsmassage där en applikation av mineralrik kroppscrème och aromaolja ingår.

80 min – 1295 kr          Gäller som friskvård 


Närande Kur

En stärkande och stimulerande upplevelse för både kropp och själ!

Denna lyxiga upplevelse börjar med en stärkande saltskrubb med eukalyptus som tar bort de torra cellerna, gör huden mjuk och len samt förbereder den för nästa steg. Du får sedan njuta av ett avslappnande bad och en aromainpackning med en mineralrik crème samt en Aromaa olja. Under tiden får du en avslappnande ansiktskur.

50 min – 1295 kr          Gäller som friskvård 


Om du har något av nedanstående skall du undvika Spakurer

  • Akuta inflammationer
  • Hudproblem
  • Blodpropp
  • Elakartade tumörer
  • Feber
  • Infektioner
  • Svag fysik
  • Graviditet (de tre första månaderna)
  • Högt eller lågt blodtryck

Att tänka på:
Badkläder kan tas med i samband med bad eller spabehandlingar.
boka spa-kurer

Våra behandlingar går att boka både via telefon 018-144901 eller direkt via vår onlinebokning.

Kontaka oss

Marknadsgatan 1
754 60 Uppsala

018-14 49 01
info@uppsalaspa.se
www.uppsalaspa.se

 

Öppettider

Plan 2: Alla dagar 10:00 - 20:00
Extraöppet 18/12 - 23/12 10:00 - 21:00

Plan 3:
Vardagar     10:00 - 20:00
Lördagar     10:00 - 18:00
Söndagar    Stängt