ANSIKTSBEHANDLINGAR

Alla ansiktsbehandlingar skräddarsys av din hudterapeut efter dina behov.

KLASSISK ANSIKTSBEHANDLING 80 min

En uppfriskande och vårdande ansiktsbehandling! Behandlingen inkluderar rengöring, hudanalys, peeling under ånga, djuprengöring av porerna, lättare brynplockning, ansiktsmassage, ansiktsmask, handmassage, dagcrème, ögoncrème och avslutas med vårdande foundation. Passar även för män.

Mån – Tor 1395 kr
Fre – Lör 1595 kr

Inklusive frans & brynfärg – 1595 kr
Inklusive frans & brynfärg – 1795 kr

DJUPRENGÖRANDE ANSIKTSBEHANDLING 50 min

En behandling där vikten läggs på djuprengöring!
I behandlingen ingår rengöring, hudanalys, peeling under ånga, djuprengöring av porerna, ansiktsmask, handmassage, dagcrème, ögoncrème och avslutas med vårdande foundation.

Mån – Tor 995 kr
Fre – Lör 1195 kr

Inklusive frans & brynfärg – 1195 kr
Inklusive frans & brynfärg – 1395 kr

THE VITAL FACIAL - VEGANSK/EKOLOGISK ANSIKTSBEHANDLING

ANDA ansiktsbehandling omsluter hud och sinne med ett återställande skydd som ger möjligheter både att förnya, förvandla och stärka.
Behandlingen börjar med en kärleksfull meditation för ditt inre, följt av ekologiska och veganska multifunktionella produkter rika på adaptogena essentiella näringsämnen, som ger synbart strålande hud. En rengörande massage, utvalda masker och personligt anpassad blandning av ANDA-produkter förstärks med specialiserade Gua Sha-tekniker och dynamiskt strukturerat vatten elixir för att ge resultat som förbättrar både hudton och hudhälsa. Upplev hur en spänstig, kraftfull och vacker hy kommer till ytan.

50 min
Mån – Tor 1095 kr
Fre – Lör 1295 kr

80 min
Mån – Tor 1295 kr
Fre – Lör 1495 kr

 

Inklusive frans & brynfärg – 1495 kr
Inklusive frans & brynfärg – 1695 kr

RESULTATINRIKTADE
ANSIKTSBEHANDLINGAR

PRX - T33 30 min

Har du problem med torrhet, pigmenteringar, slapp hud eller ytliga rynkor? Önskar du mer spänst, jämnare hudton och lyster?

Då har vi på Uppsala Spa & Skönhetsvård lösningen för dig! PRX-T33 är den nya generationens TCA-peel. En effektiv kemisk peel som ger en hudföryngring utan efterföljande peeling. Din hud får mer spänst, jämnare hudton och lyster utan nålar. Vid en behandling med PRX-T33 masseras produkten in i huden med en speciellt utformad massageteknik för att snabbt och effektivt nå ner på djupet i huden. Produkten appliceras därefter i jämnt applicerade lager för bästa möjliga resultat. För bästa effekt av behandlingen får du med dig anpassade produkter hem som är rekommenderat att använda i ca 6 dagar efter din behandling för att förstärka behandlingens resultat.

Effekten av PRX-T33 är omedelbar. Huden känns fräsch, återfuktad och mättad. Fina linjer och rynkor har mjukats upp och behandlingens egenskaper verkar långsiktigt. (Alla produkter i denna behandling är från WiCo)

Mån – Tor 1995 kr
Fre – Lör 2195 kr
Kur om 4 gånger – 5995 kr

AHA-KUR FÖR ANSIKTET

Med hjälp av det exklusiva 30% multisyra komplexet ger denna behandling omedelbart synliga resultat med fin lyster och jämnare hudton! Behandlingen syresätter, ökar hudens klarhet och lyster, är utjämnande och reparerande för huden. Passar utmärkt för solskadad hy och hy som lider av acne! Behandlingen inkluderar en djuprengöring i 50 minuter första gången (se djuprengörande ansiktsbehandling). 2:a – 6:e gången består av rengöring, 30 % peeling, neutralisation, dagcrème, ögoncrème och avslutas med vårdande foundation.

Kur 1: djuprengörande ansiktsbehandling á 50 min
Kur 2-6 : AHA-behandling á 25 min

Kur om 6 gånger – 3995 kr

CORRECTING PRO PEEL 30 FACIAL 25 min

Korrigerande AHA-behandling Med hjälp av det exklusiva 30 % multisyra komplexet ger denna behandling omedelbart synliga resultat med fin lyster och jämnare hudton. Behandlingen inkluderar djuprengöring och toning av huden, 30 % peeling med AHA-syror, följs av en akupressurmassage. Avslutas med dagcrème, ögoncrème och vårdande foundation. (rekommenderas på en kur på 6 ggr)

Mån – Tor 695 kr
Fre – Lör 895 kr

K-LIFT

En behandling som passar dig som vill ta din ansiktsbehandling till en helt ny nivå! Resultatet blir en upplyftande effekt utan kirurgiska ingrepp. K-Lift är ett avancerat system för en högeffektiv ansiktsbehandling. Apparaten utnyttjar olika typer av rörelseenergi eller kinetisk energi för att motverka de processer som påverkar hudens åldrande.

Detta sker i tre steg:
K-Light: Synlig ljusenergi
K-Firm: Elektrisk energi
K-fusion: Magnetisk energi
Resultatet av behandlingen är en omedelbar lyftande effekt, återställer hudens fasthet samt minimerar fina linjer. Till denna avancerade behandling har Kerstin Florian utvecklat en ansiktsbehandling på 50 min eller 80 min samt en expressbehandling på 20 min. Resultat syns redan efter första behandlingen, men för bästa effekt rekommenderas totalt 6 till 12 behandlingar.

K-lift 80 min
Mån – Tor 1395 kr
Fre – Lör 1595 kr

K-lift 50 min
Mån – Tor 995 kr
Fre – Lör 1195 kr
Kur på 6 ggr (klippkort) – 5545 kr

K-lift 20 min
Mån – Tor 695 kr
Fre – Lör 895 kr
Kur på 6 ggr (klippkort) – 3845 kr

Denna behandling är perfekt för att punktbehandla specifika områden och jobba med de första ålderstecknen. Välj mellan läppar, ögon eller kinder. Din hud rengörs först innan behandlingen på de specifika områden utförs med K-liften.

ADVANCED REPAIR FACIAL – AVANCERAD ANSIKTSBEHANDLING 80 min

Denna behovsanpassade behandling är specialutformad för att korrigera specifika hudtillstånd som hyperpigmentering, känslighet, fet hy och förtidigt åldrande. I behandlingen ingår exfolierande multi syra peeling för ansiktet, halsen, dekolletaget samt händerna vilket förnyar huden, djuprengörande ansikts massage som förbättrar blodcirkulationen, en ansiktsmask som balanserar och ger huden näring och avslutas med vårdande foundation.

Mån – Tor 1295 kr
Fre – Lör 1495 kr

Mån – Tor 1495 kr
Fre – Lör 1695 kr

SIGNATURE CAVIAR FACIAL 80 min

En ultimat behandling för mogen hud som återfuktar, stramar upp, slätar ut huden samt gör den fastare. Den proteinrika kaviaren tillsammans med kraftfulla antioxidanter laddar huden med näringsämnen som motverkar åldrandet, mjukar upp linjerna och förbättrar hudens textur. Dessa exklusiva produkter i kombination med Kerstin Florians Facelift ansiktsmassage förbättrar synbart hudens utseende. En specialmask som återfuktar och omedelbart lugnar huden samt jämnar ut hudtonen. Direkta resultat för frisk hy full av lyster. Behandlingen inkluderar rengöring, hudanalys, peeling under ånga, lättare brynplockning, ansiktsmassage, ansiktsmask, handmassage, dagcréme, ögoncréme och avslutas med vårdande foundation.

Mån – Tor 1695 kr
Fre – Lör 1895 kr

Inklusive frans & brynfärg 1795 kr
Inklusive frans & brynfärg 1995 kr