KROPPSBEHANDLINGAR

LUGN & RO

TOPP TILL TÅ 2h 30 min

En helrenovering av kroppen från topp till tå! I behandlingen ingår djuprengörande ansiktsbehandling, klassisk massage och klassisk fotvård

Mån – Tor 2695 kr
Fre – Lör 2895 kr

BLIVANDE MAMMA 80 min

En härlig behandling för den blivande mamman! Behandlingen börjar med en mild skrubb på hela kroppen, därefter får du njuta av en avkopplande applikation av en spänstgivande ekologisk kroppsolja. Under tiden du ligger inpackad får du njuta av en ansiktskur med ansiktsrengöring, mask och massage, inklusive akupressurmassage och hårbottenmassage.

Mån – Tor 1595 kr
Fre – Lör 1795 kr

LAVENDEL DREAM 80 min

Låt dina sinnen omslutas av ett hav av blå lavendel. Andas in doften av den vilda lavendeln och njut av den lugnande och balanserande kraften i den här upplyftande och föryngrande Spa-upplevelsen! Upplevelsen börjar med mineraler kombinerade med lavendel i en stärkande helkroppsskrubb. Finn sedan näring och avkoppling i en var helkroppsinpackning. Efter det masseras kroppen med Lavendel Body Spray. En hårbottenmassage ingår, och utförs med varm lavendelolja för den som vill. Under den avkopplande vilan kan du njuta av en akupressur där helande stenar renar din kropp och skapar balans mellan dina sinnen.

Mån – Tor 1595 kr Fre – Lör 1795 kr

ÖMMA MUSKLER & LEDER

GINGER RENEWAL 80 min

Låt ingefärans värmande egenskaper stärka, ge näring och öka ditt välbefinnande! Behandlingen startar med en kombination av naturliga saltmineraler och ingefärans lindrande egenskaper i en uppfriskande kroppsskrubb. Därefter följer en avslappnande massage för rygg, nacke och axlar. Till detta används en varm Organic Ginger Body Oil och varma helande stenar. Sedan bäddas du in i en varm kokong. En lyxig fot och huvudmassage avslutar denna helkroppsbehandling.

Mån – Tor 1595 kr
Fre – Lör 1795 kr

MOOR MUD LERINPACKNING 50 min

En utrensande och avslappnande kroppsinpackning med varm organisk Moor Mud lera som är mycket rik på mineraler och har peelande effekt på huden! Under inpackningen får du en avslappnande ansiktskur. Behandlingen avslutas med en applikation av mineralrik kroppscremé, en aromaolja samt dagcremé.

Mån – Tor 1395 kr
Fre – Lör 1595 kr

ÅTERFUKTNING

UPPSALA SPA SPECIAL 180 min

En behandling utformad för dig som vill unna dig en skön behandling utöver det vanliga!
De mjukgörande produkterna fyller din hud med fukt och gör silkeslen. Lår örterna och de eteriska oljorna i den värmande behandlingen att ge dig inre lugn och fullkomlig avslappning. I behandlingen ingår kroppspeeling, bastubad, aromainpackning med avslappnande ansiktskur och klassisk massage

Mån – Tor 2695 kr
Fre – Lör 2895 kr

CHAMOMILE KUR 80 min

Unna dig en avslappnande upplevelse i form av denna fantastiska behandling i tre steg! Upplevelsen börjar med en helkroppspeeling som tar bort de torra cellerna, gör huden mjuk och len och förbereder den för följande steg. Ett härligt bastubad som följer lugnar och återfuktar huden samt har en avslappnande effekt på sinnena. Kuren avslutas med en helkroppsmassage där en applikation av mineralrik kroppscreme och aromaolja ingår.

Mån – Tor 1595 kr
Fre – Lör 1795 kr

TURKISK SALTSKRUBB MED EUCALYPTUS – KRAFTIG
25 min

En lyxig oljebaserad saltskrubb med eukalyptus som är stärkande och stimulerande. Lämnar huden mjuk och återfuktad! Kroppspeeling är en renande och cirkulationsökande behandling som avlägsnar döda hudceller. Din hud blir mjuk, len och får ny lyster. Behandlingen avslutas med en applikation av Lavendel Body Spray.

Mån – Tor 645 kr
Fre – Lör 845 kr

DETOX

SPA DE LUXE 2h 30 min

Med denna underbara lyxbehandling blir hela du lika väl omhändertagen! Njut av våra mest populära kropps- och ansiktsbehandlingar som ger dig en känsla av totalt välbefinnande. Lika välgörande för kroppen som för själen. I behandlingen ingår kroppspeeling, Spirulina alginpackning med en avslappnande ansiktskur, klassisk massage och djuprengörande ansiktsbehandling.

Mån – Tor 2995 kr
Fre – Lör 3195 kr

DETOX SPIRULINA KUR 80 min

En fantastisk behandling för dig som vill rensa kroppen från slaggprodukter! Energigivande inpackning med spirulina alger ger kroppen viktiga vitaminer, mineraler och proteiner. Upplevelsen börjar med en mineralrik helkroppspeeling som tar bort de torra cellerna, gör huden mjuk och len och förbereder den för nästa steg. Du får sedan njuta av en spirulina inpackning med ansiktskur och med hårbottenmassage. Behandlingen avslutas med en uppstramande Remineralizing bodycreme blandad med balanserande lavendel.

Mån – Tor 2095 kr
Fre – Lör 2295 kr

OM DU HAR NÅGOT AV NEDANSTÅENDE SKALL DU UNDVIKA KROPPSBEHANDLINGAR

  • Akuta inflammationer
  • Hudproblem
  • Blodpropp
  • Elakartade tumörer
  • Feber och infektioner
  • Svag fysik
  • Graviditet (de tre första månaderna)
  • Högt eller lågt blodtryck