FRANSAR & BRYN

MICROBLADING / 3D BRYN

Kosmetisk tatuering, micropigmentering eller kosmetisk pigmentering kan göras av olika anledningar. Många upplever att deras ögonbryn är glesa, tunna eller ojämna. Då kan man med hjälp av kosmetisk tatuering få permanent make-up av ögonbrynen så att dem alltid är fina och jämna.

Vid Microblading/ 3D bryn används ett handverktyg där man gör små snitt i huden och sedan färglägger. Denna tatuering håller mellan 1-3 år. Det är individuellt och beror på flera faktorer som t.ex. hudtyp, ålder och hur man sköter tatueringen. Sol, klor och saltvatten bad bleker pigmentet. Det är vanligt att man kommer på en refill var 6:e månad.

Hela bryn 120 min – 4900 kr

Påfyllning inom 6 månader 60 min – 1000 kr

Påfyllning inom 12 månader 60 min – 1800 kr

Påfyllning inom 1 -2 år 90 min – 2500 kr

Påfyllning inom 2-3 år 90 min – 3000 kr

SÅ GÅR BEHANDLINGEN TILL

Innan behandlingen inleds kommer vi tillsammans överens om vilken form och nyans som önskas. Läkningstiden efter behandlingen är 3-8 dagar, men slutresultatet kan visa sig först efter upp till 6 veckor.

EFTER BESÖKET

Inget annat än koksalt och vaselin får användas på området som pigmenteras under de första 24 h. Ingen träning eller kontakt med vatten under de första 24 h. Undvik att sminka dig direkt på området tills att såret har läkt då detta kan leda till infektioner samt påverka färgpigmentet. Skrapa eller klia inte på skorpan, den trillar bort av sig själv.

Huden kan bli irriterad och rodna direkt efter behandlingen, detta går oftast över inom ett dygn. Tatueringen kan uppfattas som mycket stark direkt efter behandling, men en del av det pigment som förs in kommer att stötas bort under den första veckan då sårskorpan som bildats faller av. Ca 30% faller av efter första behandlingen och det är även normalt att mer än så faller av. Först efter total läkning kan man se det slutgiltiga resultatet. I ett nybesök ingår 1 återbesök (som ska göras inom 6 veckor) i priset. Mer än 1 återbesök är nödvändigt i vissa fall. Ett extra besök kostar 500 kr.

LASH LIFT & FRANSFÄRGNING 50 min

Semi Permanent fransböjning som böjer upp dina naturliga fransar med keratin som ger näring och förstärker fransarna. Utmärk för de som vill ha naturlig look utan mascara. Inkl. fransfärg.

Mån – Tor 895 kr
Fre – Lör 1095 kr

LASH LIFT & BROW LIFT 60 min

Mån – Fre 1445 kr
Fre – Lör 1645 kr

DUO Lash lift & fransfärgning – En terapeut tar hand om er växelvis 70 min
Mån – Tor 1695 kr/ 2 pers.
Fre – Lör 1895 kr/ 2 pers.

FÄRGNING & PLOCKNING

DUO färgning av fransar & bryn – En terapeut tar hand om er växelvis 40 min
Mån – Tor 645 kr / 2 pers.
Fre – Lör 845 kr / 2 pers.

Färgning av fransar & ögonbryn inklusive plock
Mån – Tor 545 kr
Fre – Lör 645 kr

Färgning av fransar eller ögonbryn inklusive plock
Mån – Tor 445 kr
Fre – Lör 545 kr

Färgning av fransar & ögonbryn
Mån – Tor 445 kr
Fre – Lör 545 kr

BROW LIFT

Eyebrow lamination, som det också kallas, ger brynen ett uppåt lyft och illusionen av tätare och fylligare bryn. Resultatet varar upp till 8 veckor beroende på hårets individuella växtfas.

Inklusive brynfärg och plockning
Mån – Tor 695 kr
Fre – Lör 895 kr

ATT TÄNKA PÅ FÖR DIG SOM SKA GÖRA EN BEHANDLING

  • Avlägsna linserna innan behandlingen.
  • Vid brow lift ska du inte ha plockat ögonbrynen 48h innan behandling.
  • Meddela terapeuten om du har någon allergi.
  • Det är inte lämpligt att färga ögonfransar eller ögonbryn vid eksem eller psoriasis.